Saturday, January 23, 2010

Cara Urut Zakar

Cara Urut Zakar Tahan Lama


Kepala Zakar yang sensitif + kawalan minda yang lemah akan menzahirkan suatu masalah yang dinamakan Ejakulasi Pra-matang (Premature Ejaculation) atau cepat pancut. Namun sebagai insan yang serba serbi lemah, masalah ini boleh di atasi dengan sendirinya jika menggunakan teknik yang betul.

1.Teknik mengasah menggunakan tapak tangan.

Teknik ini boleh dizahirkan dengan menggunakan krim virile yang disapukan pada tapak tangan kiri, pegang zakar dengan tangan kanan dan gosokkan tapak tangan kiri anda ke kepala.Gosok zakar secara ke atas dan ke bawah secara berulangkali sehingga rasa sensasi geli anda berkurangan. Lakukan dengan mengawal minda agar anda tidak tewas.


2. Teknik Mengasah Zakar

Teknik ini menggunakan tapak kaki (yang agak lebih kasar!) sebagai medium pengasah berbanding tapak tangan. Tarik nafas dengan dalam dan pegang zakar dengan agak kuat untuk memastikan pengaliran darah bertumpu ke kepala zakar. Dalam posisi kedua kaki dirapatkan, gosok hujung zakar menggunakan tapak kaki sambil menahan nafas. Dan hembus dengan perlahan. Lakukan sebanyak 3 kali.

Jadi dengan melakukan teknik di atas disertai dengan teknik pernafasan yang baik dan juga kawalan minda anda telah menghilangkan separuh dari masalah Malam pertama anda. Tetapi yang tetap menjadi pesanan, Malam pertama adalah Cuma sekadar terma, bukan suatu igauan yang tiada kesudahannya. Yang lebih penting tujuan serta hikmah perkahwinan mencapai matlamat yang penuh dengan kenangan manis serta diredhai oleh Allah. Bukankah lebih manis jika setiap malam adalah Malam Pertama? Usaha kedua belah pihak amatlah diperlukan untuk mencapai maksud perkahwinan yang sebenar...

Jika ingin mengamalkan teknik - teknik diatas saya sarankan gunakan Wild x. Dapatkan Di Sini

Tuesday, January 19, 2010

Krim Virile

Virile Buat Zakar Tegang
Virile Buat Zakar Besar

Krim Verile telah diuji di makmal dan terbukti berkesan untuk merawat masalah ejakulasi pramatang, membuat kulit zakar segar dan struktur zakar menjadi kukuh. Ternyata Krim Verile adalah penyelesaian kepada semua masalah lelaki terutamanya bagi mereka yang inginkan saiz zakar yang besar, keras dan tahan lama.

TINGKATKAN PRESTASI SEKS ANDA


Bayangkan dengan mengalami ereksi yang lebih besar dan padat anda tentu dapat merasai hubungan seksual yang lebih berkualiti bersama isteri. Bayangkan juga keseronokan yang anda berdua alami apabila ereksi anda mampu bertahan dengan lebih lama daripada biasa. Pasti hubungan anda dan isteri akan menjadi lebih mesra dan intim.

Kejutkan isteri anda dengan diri anda yang baru. Tingkatkan prestasi seksual anda dengan berkesan dan selamat hari ini juga!
Mereka yang menggunakan Krim Virile For Men berterusan selama tiga bulan akan melihat peningkatan drastik pada prestasi seksual mereka. Anda akan mendapati zakar anda akan menegang dengan lebih padat, tahan lebih lama dan peningkatan yang ketara pada saiz zakar anda setelah menggunakan virile for men. Krim Virile For Men juga akan membuatkan anda dapat mengawal ejakulasi dengan mudah sekaligus dapat memuaskan pasangan dengan baik.

Krim Virile For Men merupakan antara krim yang mendapat pengesyoran daripada doktor pakar untuk merawat masalah seksual lelaki.

Virile For Men dicipta khas untuk meningkatkan kemantapan dan prestasi zakar dengan selamat dan berkesan. Virile For Men disahkan mampu untuk;

* Membesarkan saiz zakar dengan beransur-ansur
* Merawat ejakulasi pra-matang
* Memantapkan eraksi dan mengekalkan ketegangan zakar
* Membantu mengekalkan kesihatan kulit zakar

BAHAN AKTIF UTAMA


Periophthalmodon schlosseri
ataupun ikan belacak merupakan ikan yang boleh dijumpai di Asia Tenggara termasuk di Malaysia. Ekstrak ikan belacak di kenal pasti melalui kajian berupaya untuk melancarkan pengaliran darah dan mampu meningkatkan prestasi seksual. Ikan belacak juga berupaya membantu mengembangkan otot zakar.

Epimedium Sagittatum merupakan sejenis tumbuhan yang banyak terdapat di Asia dan kawasan maditeranian. Dikenali sebagai horny goat weed ianya banyak digunakan untuk membaikpulih hormon dan seterusnya membantu memberi tenaga dan prestasi seksual. Ianya juga digunakan sebagai tonik untuk memulihkan masalah mati pucuk.

Muira Puama
merupakan sejenis pokok kecil yang hanya boleh didapati di belantara Amazon di Brazil. Membesar sehingga 5 meter tinggi tumbuhan ini berupaya meningkatkan prestasi seksual dan membantu golongan lelaki yang mengalami maslah ejakulasi pramatang.


BAGAIMANA IA BERFUNGSI

Krim Virile For Men adalah krim zakar yang diadun dengan kandungan yang dapat merawat ejakulasi pramatang. Ia juga mampu memberikan ketegangan zakar yang luar biasa kepada anda dan membesarkan saiz zakar anda secara beransur-ansur. Zakar mempunyai lebih daripada 6000 saraf halus.

Krim Virile For Men mampu meresap jauh kedalam zakar anda dan memperkuatkan saraf tersebut yang membekalkan darah pada Corpora Cavernosa (otot zakar anda). Corpora Cavernosa merupakan tisu erektil yang bertanggungjawab menghasilkan ereksi dan orgasm. Melalui penggunaan kerap krim virile for men ia dapat menstimulasikan zakar anda agar anda dapat merasai ketegangan maksimum dan tahan lebih lama.

Dengan penggunaan Krim Virile For Men berterusan selama tiga bulan anda akan melihat peningkatan drastik pada prestasi seksual anda. Anda akan mendapati zakar anda akan menegang dengan lebih padat, tahan lebih lama dan peningkatan yang ketara pada saiz zakar anda setelah menggunakan virile for men. Krim Virile For Men juga akan membuatkan anda dapat mengawal ejakulasi dengan mudah sekaligus dapat memuaskan pasangan dengan baik.

APA KATA PAKAR

"Krim Virile For Men dilihat mampu membantu menjadikan kulit zakar lebih sihat dan responsif, serta memberikan nutrient kepada struktur tisu zakar. Golongan lelaki yang mengalami masalah ejakulasi pramatang akan mendapat daya kawalan yang lebih baik selepas menggunakan virile for men dan mereka yang tidak dapat menegang dengan baik akan dapat mengalami daya eraksi yang lebih mantap." - Dr. Ismail Tambi

Krim virile for men juga Halal dan di daftarkan dengan kementerian kesihatan Malaysia. Nombor pendaftaran produk ini adalah MAL0712641K.


Cara Penggunaan Krim Virile For Men

LANGKAH 1 : Picit sedikit krim virile for men di hujung jari tangan dan sapukan mengikut gerakan menaik (ikut arah anak panah) daripada hujung dubur sehingga ke bawah buah zakar. Sapuan ini mengambil masa lebih kurang 20 saat. Jangan Sapukan di atas buah zakarLANGKAH 2 : Sapukan krim virile for men pada bahagian hujung zakar dan keseluruhan zakar mengikut gerakan menaik (ikut arah anak panah) sehingga krim meresap ke dalam kulit.

Tiada Stok

Monday, January 18, 2010

ZAKAR BESAR - ZAKAR PANJANG - ZAKAR BENGKOK

Ujian Klinikal VIMAX EXTENDER

Vimax Extender diasaskan oleh pakar urologi yang paling dikenali iaitu Dr Canavarro.
Pada awalnya ia direka dan digunakan sebagai bantuan perubatan dalam proses pembesaran zakar. Ia juga telah diuji dan dipelajari secara intensif oleh banyak pakar dalam rangka untuk menjamin keberkesanan.


Vimax Extender diiktiraf sebagai peranti yang paling efisien untuk pembesaran zakar oleh banyak praktisi terkemuka dalam bidang ini. Dr Eduardo Gomez de Diego juga mengesyorkan peranti ini kepada pesakit-pesakitnya.

Dr Canavarro telah membantu banyak pesakit untuk membesarkan zakar mereka dan mencapai tujuan mereka tentang saiz dan bentuk zakar mereka. Beliau telah terlibat dalam amalan selama lebih daripada 11 tahun dan Vimax Extender berjaya dianjurkan untuk banyak pesakit-pesakitnya. Dengan penggunaan yang betul, tak pernah seorang pun mengeluh bahawa peranti ini tidak cekap.

Banyak pesakit yang menggunakan Vimax Extender telah mengubah hidup mereka. Tidak peduli apa alasannya, zakar yang lebih besar sangat penting bagi hampir setiap lelaki. Juga dikatakan bahawa saiz tidak penting, itu tidak benar.Bagi kebanyakan lelaki, saiz zakar mereka sangat penting.

Saiz zakar yang kecil akan menyebabkan banyak masalah, ia akan mempengaruhi peribadi dan impak sosial anda. Kami sangat senang hati untuk mengesahkan bahawa Vimax Extender telah membantu banyak orang mencapai tujuan mereka.

Kerana keberkesanan dan laporan-laporan positif dari berbagai klinik dan makmal independen, Vimax Extender yang diigunakan oleh banyak doktor kepada pesakit dengan masalah saiz zakar sebagai produk yang berkualiti baik dan alternatif terbaik untuk operasi.

Ia juga digunakan untuk pesakit yang mempunyai zakar yang tidak lurus, kerana kemampuannya dibuktikan oleh kajian klinikal untuk meluruskan sehingga 75% lengkungan pada zakar.

Vimax Extender disyorkan oleh doktor urologi untuk pembesaran zakar, merawat lengkungan pada zakar, dan rawatan pasca pembedahan, untuk mengelakkan bekas luka penyingkiran. Mereka telah membuat kajian saintifik penggunaan alat Vimax Extender, dan peranti ini telah terbukti penting dalam mencapai matlamat mereka.

Kunci kejayaan Vimax Extender adalah, ia telah dibangunkan oleh sebuah syarikat perubatan terkemuka, menawarkan pelanggan penyelesaian terbaik untuk mencapai tujuan. Kami mahu orang tahu bahawa pembesaran zakar suatu mimpi, yang boleh menjadi kenyataan hanya dengan operasi. Sekarang menggunakan alat pembesaran menjadi lebih mudah daripada dahulu.

Vimax Extender menggunakan kaedah sederhana dengan cara yang sangat berkesan. Vimax Extender menggunakan prinsip yang sama, tapi dipertingkatkan, kerana kajian kami, untuk memberikan hasil terbaik.

Jika Vimax Extender digunakan sesuai dengan arahan yang diberikanl, tidak ada alasan untuk berfikir, mengapa alat ini tidak bekerja untuk anda?. Ujian klinikal telah menunjukkan bahawa Vimax Extender telah dilaporkan mempunyai keputusan positif selama lebih daripada 98% kes.

Perubahan pada setiap individu mungkin berbeza kerana setiap organisma berbeza dan respons dengan cara yang berbeza kepada alat ini. Tapi kesan utama adalah sama untuk setiap lelaki. Kami sangat percaya kepada produk kami seperti yang telah terhasil dari bertahun-tahun kajian intensif dan ujian.


Menjadi syarikat terkenal, dengan pengalaman bertahun-tahun, kami ingin memaklumkan bahawa Extender Vimax telah dilancarkan selepas bertahun-tahun bekerja keras, selepas banyak kajian klinikal, kajian dan ujian, untuk memastikan kualiti yang terbaik, untuk memastikan kami boleh menyediakan apa yang kita inginkan iaitu keputusan terbaik dalam masa terpantas mungkin. Itulah sebabnya mengapa kami berbeza daripada syarikat lain. Keputusan keseluruhan rata-rata pengguna melaporkan pertumbuhan zakar mereka panjang sehingga 30%. Keputusan kajian ini menegaskan bahawa alat Vimax Extender berkesan dianjurkan dalam:-

  • Menambahkan inci panjang zakar
  • Menambahkan inci pada ketebalan
  • Membetulkan zakar yang bengkok
Zakar anda tidak lurus seperti yang anda inginkan dan membengkok daripada lurus ke depan, atau anda merasa tidak nyaman dan anda memikirkan sesuatu yang salah dengan bentuk zakar anda, alat Vimax Extender berjaya boleh membantu anda memperbaiki masalah ini. Secara klinikal Vimax Extender terbukti penyelesaian dalam membetulkan deviasi dan lekukan zakar. Selain itu, dianjurkan sebagai bantuan rawatan penyakit PEYRONIE.Kajian klinikal mengenai hal ini telah menunjukkan hasil sebagai berikut:

  • Pembetulan hingga 75% lengkungan pada zakar
  • Pengurangan ketidakselesaan semasa hubungan seksual
  • Meningkatnya kepercayaan dan penampilan diri
Web Rasmi www.vimaxextender.com Luar Negara

Tempah Vimax Extender anda hari ini dan anda akan mendapatkan keuntungan dengan luruskan, membesarkan, memanjangkan zakar. Bandingkan, dengan hanya RM329, dengan semua faedah yang diberikan oleh Vimax Extender kepada anda.